Etikettaffärsråd-och-tips
Läst 805 ggr
ElsaJohansson
2018-03-27, 14:31

5 anledningar till varför du ska använda Biztalk

Att ha en smidig och effektiv kommunikationslösning i ditt företag är oerhört viktigt i en tid där allt kretsar kring den digitala arenan. Vi sköter våra arbetsuppgifter via ny teknik som gör att vi konstant kan hålla kommunikation vid liv. Det finns dock hinder som kan uppkomma på grund av det tekniska upplägget och därför är Microsofts unika produkt ett bra hjälmedel.

BizTalk är Microsofts unikt framtagna mjukvara för att koppla samman olika typer av system samt plattformar. Det är ett effektivt verktyg för företag eftersom det har förmågan koppla ihop mängder av system. Upp till 25 olika adaptrar för plattformar stöds av mjukvaran och det är anledningen till att du gör helt rätt i att anlita Biztalk-proffs för att integrera ditt system. Flera yrkesroller så som systemutvecklare och webbutvecklare inom IT branschen hyllar denna produkt från Microsoft och det mjukvaran faktiskt gör för att effektivisera företag.

Så vilka är de fem främsta fördelar som Microsofts produkt ger företaget?

  1. Meddelandehantering

Mjukvaran hjälper företag att tekniskt hantera meddelanden och att koppla ihop system från skilda plattformar. Det innebär att verksamheten blir effektiv där all kommunikation sker smidigt utan risk för störningar eller andra avbrott på grund av ett visst systems plattform och tekniska upplägg.

  1. Intern kommunikation i företaget

Större verksamheter och organisationer består av flera avdelningar som på ett eller annat sätt är i beroendeställning till varandra. För att ingen del i verksamheten ska lida krävs en fungerande information mellan sektioner och avdelningar. BizTalk är ett utmärkt hjälpmedel för att underlätta kommunikationen i ditt företag. Mjukvaran ser till att olika system kopplas samman oavsett vilken plattform det handlar om, och säljavdelningen kan därför smidigt synka med exempelvis avdelningen för logistik.

  1. Gammal kontra Ny teknik

En av de främsta fördelar som Microsoft BizTalk ger företaget är det faktum att mjukvaran fungerar oavsett du använder dig av äldre eller nyare system. Som systemarkitekt i ett företag handlar ditt jobb mycket om att skapa en smidig IT-lösning och denna mjukvara är ett optimalt verktyg för att koppla samman äldre system med moderna system – något som ofta förekommer inom verksamheter.

  1. Tidseffektivisering

Den som arbetar som IT konsult har säkert stött på tillfällen då kunder (företag) lägger onödigt med arbetstid på delar som borde gå snabbare. BizTalk är en perfekt lösning för att skapa bättre flöde i arbetsrutiner genom att synka olika enheter och avdelningar med syftet att snabbare utföra en annan uppgift. Ett bra exempel är en butik där den som säljer en vara snabbt kan checka varustatus och lägga en order för att fylla på lagret.

  1. Effektivt även i externa relationer

Datakommunikationen effektiviseras med hjälp av Microsofts unika mjukvara, vilket kommer att göra dina affärer på internet mycket lättare.

@page { margin: 2cm } p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120% } a:link { so-language: zxx }

Du som ofta tänker på att ditt företag alltid har brist på tid eller känner att systemen inte synkar med varandra, bör definitivt ta en närmare kik på detta hjälpmedel!

Upp till toppen